Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trimsalon “Knip ze Hip” is een professionele, hygiënische en gezellige salon waarbij de zorg voor uw hond centraal staat. Bij ons zijn alle honden welkom, van klein tot heel groot, ras of rasloos. Dankzij jarenlange ervaring is geen ras onbekend!

Alles gebeurt in goed overleg met de eigenaar. Samen kijken we wat de beste behandelmethode is voor uw hond. Uiteraard kunnen we u hierin adviseren. Indien er speciale wensen zijn, dan wordt hier rekening mee gehouden. Het welzijn van de hond en de tevredenheid van de baas staan op de eerste plaats. De salon is aangesloten bij de ABHB (Branchevereniging) en is gelegen in het centrum van Gerwen (gemeente Nuenen).

Mijn naam is Debby Coolen. Sinds 2004 ben ik gediplomeerd hondentrimster en trotse eigenaar van trimsalon Knip ze Hip. Sinds mijn jeugd ben ik al gek van alles wat met honden te maken heeft. Ik voel me bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken! De opleiding heb ik gevolgd bij het cursuscentrum Barneveld, een van de drie erkende opleidingsinstituten van Nederland. Het vak heb ik geleerd bij diverse grote trimsalons. Daarnaast heb ik mijn ervaring opgedaan bij verschillende erkende fokkers, trimmers en bekende kynologen. Ook na het behalen van mijn diploma ben ik vakdagen, specialisatiecursussen en clinics blijven volgen om mijn kennis actueel te houden.
Wat zeggen onze klanten

'Een top salon!!! Debby is een professionele en ervaren trimster! Ze is  heel spontaan en super lief voor de honden!! Een echte aanrader'
Marjolein

'Met 3  woorden een geweldige, lieve, betrouwbare honden trimster.  Een echte vakvrouw, die weet wat ze doet! '
Janne


Knip ze Hip is aangesloten bij de:
ALGEMENE BELANGENVERENIGING
voor het HONDENTOILETTEER BEDRIJF
7-1-2017
Laatste wijziging:
Leuke foto's op Instagram
Like ons op FaceBook
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu